Aktuális   Egyesület, Alapítvány, 1%
Iskolánkról   Diákoknak
Az iskola tagjai   Kapcsolat
Oktatás   E-napló      • Pedinfo
 
Iskolánkról
Ismertető
Fényképek az épületről
Az iskola himnusza
Beiratkozás
Kisökus 2019/2020. tanév
Dokumentumok
• Iskolai történelem
Az iskola története
Különös közzétételi lista
Igazgatói pályázat
 
Tudnivalók az iskolánkba való jelentkezésről

Az első osztályba jövő gyermekeknek és szüleiknek februárban nyílt napokat szoktunk tartani. A pontos időpont minden évben megtudható a Budai Polgár című II. kerületi lapból, illetve honlapunkról.
A nyílt napon az Igazgató Úr tájékoztatót tart iskolánkról, ezalatt a gyerekek kézműves foglalkozáson vesznek részt. Ezt követően beszélgetni lehet az iskolai tanítóival.

Amennyiben iskolánkba szeretné íratni gyermekét, kérjük, írjon egy kérvényt az Igazgató Úrnak címezve, mivel iskolánk körzete a teljes II. kerület! A kérvényben szerepeljen, hogy miért szeretné a család intézményünket választani! Március folyamán beszélgetésre fogjuk meghívni a jelentkező családokat.

A felsőbb évfolyamokba jelentkezők szintén adjanak be kérvényt! A tanév vége felé szoktunk beszélgetni a családokkal. Ilyenkor kérjük, hogy a gyermek hozza el ellenőrzőjét (tájékoztató füzetét) és füzeteit!
Az osztálylétszámoktól függően esetenként tudunk csak felvenni új tanulókat.

A beiratkozás pontos időpontjáról és az eljárás rendjéről a fentiek után tudunk tájékoztatást adni.


 
 
Kapcsolat | Impresszum © 2008, Minden jog fenntartva - Máriaremete-Hidegkúti Ökumenikus Általános Iskola, Computer Emporium Kft.